URBANANET

Neteja, restauració i conservació de paviments urbans


UrbanaNET es una empresa jove i emprenedora que neix del resultat de la associació d’un grup de enginyers que acumulen més de 100 anys de experiència en el món de l’Obra Civil. Por la seva mentalitat, dedicació i ambició s’han embarcat en aquest projecte en el que els inspira molta il•lusió i ganes d’aplicar tots els coneixements i experiències acumulades durant tot aquest temps.
Es per això que en el símbol de la imatge de la empresa s’ha volgut remarcar i reflexar tots aquells valors que hauran de ser la imatge que es vol donar a tothom.
UrbanaNET neix de la fusió de les paraules Urbanització i Neteja, els colors blau i verd venen donats per l’ús de l’agua sent respectuosos amb el medi ambient, finalment s’ha introduït la @ per la utilització d’una nova generació de maquinaria i tecnologia per a dur a terme els treballs, maquinaria innovadora que és capaç d’augmentar els rendiments de les seves homòlogues en el mercat, optimitzant l’energia utilitzada, així como el de reciclar i minimitzar els residus per a ser respectuosos con el Medi Ambient.
Tots aquests valors formen els tres pilars fundamentals que fan fortificar y consolidar els fonaments d’aquesta nova empresa.

Productes i serveis

Sense publicacions

Retirada Grafiti
Serveis Varis

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.