21 projectes i 5 empreses centenàries participen en la 3a edició de la Nit de les idees, nit de les empreses

El passat divendres 29 de juny es van atorgar els premis i els reconeixements a les millors idees, projectes i empreses calderines, durant la celebració de la tercera edició de la Nit de les idees, nit de les empreses, organitzada per l'Ajuntament de Caldes de Montbui. A l’edició d’enguany s'han presentat un total de 21 projectes amb un alt nivell d'innovació i potencialitat, repartits entre les 4 categories: Millor idea jove, Millor projecte emprenedor, Millor iniciativa empresarial i Millors iniciatives innovadores dins d’empreses, a banda dels reconeixements a les empreses centenàries.


El jurat que ha valorat les diferents propostes rebudes, ha estat encapçalat per la regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Carné, i l’han constituït Pere Barrios, empresari calderí, Marc Pujol, guanyador de l'anterior edició de la Nit de les idees, nit de les empreses, Jordi Puigdellívol, especialista en emprenedoria i empresa, i personal tècnic de la regidoria de Desenvolupament Econòmic.


La jornada ha inclòs una ponència a càrrec de Jordi Puigdellívol, Sherpa empresarial amb una llarga trajectòria en l'assessorament a persones emprenedores i empreses, especialitzat en empreses emergents –start-ups-, innovació i autor del model de negoci SCOPE, una evolució substancial al Canvas.


El lliurament de premis ha permès valorar l'esforç de les persones emprenedores, les empreses de recent creació i del món empresarial calderí. S'han lliurat 4 premis i 2 accèssits, en les categories esmentades. A més s'ha pogut oferir un reconeixement a 5 empreses calderines centenàries.


Els projectes i empreses premiats han estat els següents:


Millor idea jove


1r Premi: HELP APP - Albert Soley Prats


Finalista: XM - Alex Martín Magadaleno


Millor projecte emprenedor


1r Premi: UKIYO SUSHI BAR - Arnau de Villsasante Ricart


Accèssit: L'ESSÈNCIA DOLÇA - Meritxell Zanuy Roca


Millor iniciativa empresarial


1r Premi: PASSO DE CUINAR - Marc Coello Pratdesava


Accèssit: CICLES EVELO, S.L.