L'empresa ARES Laminates, ubicada a Sentmenat, contacta amb nous clients gràcies al programa Portal KM0 de la Riera de Caldes

L’empresa Ares Laminates, dedicada mecanitzat de fibra de vidre, plàstics tècnics, estratificats de tota mena, i també aïllants elèctrics i tèrmics, és una de les empreses usuàries del Portal KM0 de la Riera de Caldes. Aquest portal va néixer a partir de la iniciativa dels diferents ajuntaments que formen part de l’AMERC amb l’objectiu de fomentar el coneixement entre les empreses del territori, fomentant així els intercanvis comercials entre elles.

Ares Laminates va conèixer aquest portal a través del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sentmenat, municipi on tenen ubicada l’empresa. Donar-se d’alta en aquest servei, tal com manifesta el seu gerent Oriol Serra, els ha facilitat poder contactar amb futurs clients físicament propers a la seva empresa i que no havien tingut ocasió de poder-hi contactar amb anterioritat. Els hi ha obert així una nova via de captació de nous clients.

Per una altra banda, durant l’any passat, la companyia Ares Laminates, també va participar en el programa d’assessoraments empresarials especialitzats VIA-C, que s’ofereix a les empreses del territori de la Riera de Caldes. Des de la gerència valoren molt positivament aquest acompanyament i assessorament rebut en planificació i organització empresarial.


Veure fitxa empresa