La companyia MAM fabrica respiradors dissenyats per GPAInnova

La companyia MAM, ubicada a Santa Perpètua de Mogoda, fabricarà el dispositiu de ventilació Respira dissenyat per GPAInnova, després de signar un acord amb la companyia.


GPAInnova calcula que inicialment es fabricaran 100 unitats diàries i entre 700 i 1.000 setmanals quan la producció estigui plenament industrialitzada. L’empresa GPAInnova està col·laborant amb un assaig clínic que s’està fent a Can Ruti i a l’Hospital Clínic.


El dispositiu Respira automatitza els dispositius de reanimació manual (BVM o AMBU), presents actualment de manera generalitzada en els centres sanitaris, i permet assistir de manera mecànica al pacient. Té unes prestacions que permeten monitoritzar en temps real les variables dels pacients de forma personalitzada i controlar-los de forma remota per facilitar la seva gestió als hospitals. Incorpora l'electrònica necessària per controlar de forma remota variables com la freqüència i el volum d'aire i oxigen aportats al malalt, que proporciona Siemens, i un aparell d'impulsió de precisió fabricat per SMC.


Veure fitxa de l'empresa