La motocicleta Montesa Cota 301RR, fabricada a Santa Perpètua, guanya el premi Delta de disseny industrial

L’empresa ubicada Santa Perpètua a Montesa Honda, ha guanyat un dels premis més prestigiosos de disseny industrial, el Delta de bronze. Es tracta d’un guardó que atorga l’Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i el Disseny (ADI-FAD). Una de les institucions de referència a nivell europeu en temes de disseny.


El premis Delta volen reconèixer el treball dels dissenyadors industrials i les empreses productores, constituint un índex de referència pel sector i una valuosa plataforma de promoció i reconeixement públic.


En el cas d’Honda, es destaca la tasca feta des de la fàbrica de Santa Perpètua, on es produeix de forma exclusiva per a tot el món la Cota 4RT260 i Race Replica, la 4RIDE i la Cota 301RR.


Montesa Honda continua rebent reconeixements per la seva capacitat d’innovació i disseny, que ja li van valer els dos premis Delta, el d’or per l’Impala i el de plata per la Cota 247.


Els productes de la Selecció Delta formararn part de l’exposició “El millor disseny de l’any” que tindrà lloc durant la primavera de 2021.


Veure fitxa de l'empresa