Nou centre logístic per a Picking Farma

El distribuïdor farmacèutic Picking Farma construirà un nou centre logístic de més de 13.000 metres quadrats al polígon industrial de Llevant de Polinyà. Les noves instal·lacions es construiran des de zero i completament adaptades a les necessitats de l'empresa, i d'acord amb  les característiques específiques que requereix un operador logístic farmacèutic. Està previst que la construcció de la nova nau estigui finalitzada a mitjans del 2016.
Picking Farma presenta una important innovació tecnològica en els seus actuals centres logístics ubicats a Parets del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda, on compten amb una gestió logística per software i uns sistemes de picking altament productius.
La companyia ofereix als laboratoris farmacèutics, veterinaris, cosmètics i de productes sanitaris i complements alimentaris els serveis d'emmagatzematge i preparació de comandes, així com la retirada de mostres o la gestió del transport entre d'altres. Picking Farma cobreix actualment les necessitats logístiques de més de 80 laboratoris i firmes cosmètiques, i té contractades prop de 200 persones.


Veure fitxa de l'empresa