Vídeo, Fotografia, Comunicació Online i Educació Audiovisual

Des de La Panoràmica.cat t'oferim les nostres especialitats:


- Produïm, realitzem i editem tot tipus de vídeos, tant per a xarxes socials com per a cinema i televisió.


- Tenim plató fotogràfic pera sessions de fotografia de tot tipus.


- Realitzem serveis de comunicació per entitats i institucions culturals: gestió i creació de continguts per a web i xarxes socials, gestió de xarxes socials i community management, creació d'estratègies online per a campanyes, gestió de pàgines web, publicitat online.


- Elaborem continguts educatius sobre cinema, audiovisuals i fotografia adreçats a activitats escolars o per a institucions culturals. Alhora, també produïm i editem materials educatius per a oferir recursos en la educació i la cultura a distància.


- En aquests dies de confinament, podem assessorar-te de forma online si vols gravar vídeo des de casa.


- Alhora, també oferim tallers per a escoles, instituts, centres culturals i particulars que tenen a veure amb la realització audiovisual, fotogràfica i l'ús responsable de les xarxes socials. Activitats que continuem fent de forma telemàtica.


Una de les nostres virtuts és la proximitat i la visió artesanal del món digital. Cada un dels projectes que encarem els enfoquem de manera única i adaptada a les seves necessitats. Comptar amb un equip divers de persones ens ajuda a escalar cada un dels projectes segons els requeriments d'aquests, i alhora donar solucions que englobin totes les àrees que un projecte audiovisual, de comunicació o online pot necessitar.


 

Documents

Sense documents

Veure perfil de l'empresa