SIE , SL

Indústria especialitzada en el muntatge de circuits impresos i en l’aplicació de tests de funcionament, i posada a punt de circuits


Segurament més d'una vegada vostès han necessitat un bon muntador de circuits impresos que tingui equips propis que li permetin provar el funcionament dels circuits per tal de lliurar-los amb la màxima puntualitat, seguretat i fiabilitat.

Som una indústria auxiliar especialitzada en el muntatge de circuits impresos i en l'aplicació de tests de funcionament, proves i posada en marxa dels circuits.

Això permet que les indústries de tot tipus que són clients nostres rebin els circuits sense retards, i amb les màximes garanties i controls de qualitat donat que lliurem els circuits havent testat el seu bon funcionament (i això ens estalvia a tots costos innecessaris i pèrdues de temps).


Muntem els circuits en les nostres pròpies instal•lacions, segons les especificacions i components que ens indica el client, o bé a partir d'un primer esboç del circuit que nosaltres desenvolupem.

Sempre a mida i adaptat a cada cas i a cada necessitat industrial concreta, amb una atenció i servei personals i directes.

Confiem que els nostres serveis puguin interessar i satisfer les seves necessitats de muntatge de plagues i circuits impresos.

Per això, estem a la seva disposició per a tota informació o consulta que vulguin fer-nos, o bé per a presentar-los pressupostos o proves de muntatges concrets.

Ofertes de productes i serveis

Sense publicacions

Catàlegs

Sense publicacions

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.