CONTADVICE

Gestió, administració i comptabilitat.
Assessorament i creació d'empreses (Punt d'atenció al Emprenedor (PAE))


CONTADVICE és una empresa innovadora en el seu sector, que té com a objectiu garantir-li un tracte preferent i personalitzat, ja que són els nostres assessors els que s'adapten i es desplacen al seu negoci, per tal d'evitar-li molèsties innecessàries.

 

Per això comptem amb un equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector, amb el qual garantim un servei totalment diferent al que la resta d'empreses aporten, un tracte més proper per poder oferir un servei especialitzat depenent de les necessitats de cada client .

 

Un sistema de comunicació eficaç, tractant de resoldre d'una forma ràpida i concisa els seus dubtes i preguntes, amb el ferm compromís d'una comunicació assessor-client còmoda i fluïda. Oferint una visió global de la realitat empresarial i de les necessitats que en cada moment pugui tenir la seva empresa.

 

Posem a la seva disposició un servei professional a un preu competitiu, amb la finalitat que qualsevol empresa, pugui disposar del suport necessari per optimitzar les seves decisions empresarials, perquè tots els nostres clients són importants.

Ofertes de productes i serveis

Sense publicacions

Catàlegs

Sense publicacions

Sense imatges

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.