COMERCIAL SERRANO

Comerç de venda de productes cosmètics i d'higiene. Especialitat en productes de perruqueria i estètica.


Som una empresa familiar fundada el 1991 amb la finalitat de subministrar a la perruqueria o esteticista tot el necessari per al seu negoci.

Distribuïm tot tipus de productes, mobiliari i aparells per a aquest sector de la bellesa. Sempre estem al costat del professional, és per això que som valorats per la nostra eficàcia i serietat.

Disposem d'un magatzem central en la població de la Llagosta des d'on gestionem la distribució. A la botiga de la mateixa població... [Llegir més]
productes perruqueria tints assecadors planxes parlux wahl extensions maquillatges cremes xampus mascaretes l'oreal wella schwarzkopf keyra yunsey kativa salerm.
Horari

Dilluns a Divendres de 9 a 13 i de 16:30 a 20:00

Sense imatges

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.