PRODUCTUM BUSINESS DEVELOPMENT SERVICES

Suport a Micro Empresa i PIME en el seu creixement comercial


*ProDuctum SME services:
Suport a Micro Empresa i PIME en les seves àrees de vendes / màrqueting en mode INTERIM MANAGEMENT i ASSESSORAMENT EMPRESARIAL; Utilitzem metodologia pròpia per ajudar-les en el creixement de les seves vendes principalment mitjançant implementació de Xarxes de Distribució i Agencia. Àmbit internacional i local.
Local: Xarxes de Distribució i Agencia a nivell nacional.
Internacional: Des del mercat nacional cap a mercats internacionals (Principalment Àfrica, Amèrica del Sud i Europa).

* ProDuctum ASSESMENT services:
Suport a Micro Empresa i PIME en les seves àrees de vendes / màrqueting aportant metodologia pròpia i eines per desenvolupar el seu creixement en vendes en els àmbits local i internacional.
Estem focalitzats en l’optimització de recursos (Anàlisi del Valor), implementació de metodologia pròpia i, especialment, en la preparació intercultural dels seus RRHH.

* ProDuctum CHEMICAL services:
Trading i representacions d’especialitats químiques. Principalment adreçats als mercats del nord i oest d’Àfrica.

Ofertes de productes i serveis

Sense publicacions

Sense imatges

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.