IMPREMTA M4

Arts gràfiques i impressió offset i digital, rètols i gran format, disseny gràfic, impressió i prototipatge amb 3D, impressió de samarretes


Empresa d'Arts Gràfiques dedicada al servei per a les empreses i particulars en el seu desenvolupament de la seva imatge gràfica tant exterior, mitjançant rètols i vinils, com interior. Així com l'elaboració de logotips i material gràfic publicitari, intern o de producte. Englobem tot el procés des de la fotografia fins el producte final, ja sigui un llibre, un catàleg, revista o una targeta de visita o una publicitat específica per a un esdeveniment.
També imprimim prototips o peces... [Llegir més]
imprenta digital offset grafic disseny retols gran format vinil 3d

Sense imatges

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.