METALIC SOLUTIONS

METALIC SOLUTIONS

Soldadura, muntatge de conjunts, estampació, troquelat, pintura, disseny de productes, neteja per abrasió i reparació.

Carrer Vallès, 4 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda

Metalic Solutions es una empresa dedicada al sector del metal, que realiza servicios relacionados, tales como soldadura, montaje de conjuntos, estampación, pintura, diseño de productos, troquelado, chorreado y reparación.

Contamos con maquinaria y espacio profesional como para abarcar grandes proyectos. Además del certificado ISO desde 2015.

Destacamos por la gran calidad, garantía y confianza que ofrecemos a nuestros clientes, contando con uno de los mejores... [Llegir més]
soldadura muntatge de conjunts estampació troquelat pintura disseny de productes neteja per abrasió i reparació.
Horari

dilluns-divendres de 7 a 15h

Catàlegs

Contacta amb METALIC SOLUTIONS
Els últims anys no han parat de créixer els incidents relacionats amb els porcs senglars, que, sense por a l’ésser humà, cada cop és més habitual veure menjant als contenidors o passejant per carrers i places. A mesura que la seva abundància augmenta, els conflictes socials i econòmics que es deriven de la convivència amb el senglar també ho fan, com ara: • Els danys en zones verdes • Danys a infraestructures i mobiliari urbà • Creixents atacs tant a animals de companyia com a persones (principalment demandant menjar) • Els perills derivats de les malalties transmissibles a les persones (zoonosis) i a les mascotes de les que el senglar pot ser portador.
Nuestros PUNTOS LIMPIOS son contenedores de reciclaje 100% adaptables a las necesidades de tu empresa, se adapta tanto al material que necesitas reciclar como al diseño del contenedor.

Valoracions dels usuaris
METALIC SOLUTIONS encara no té valoracions.

Deixa el teu comentari o valora METALIC SOLUTIONS
Has d'entrar com a usuari registrat per a poder fer ressenyes