Alstom contractarà 100 persones a Sta. Perpètua abans de que acabi 2021

Alstom ha anunciat que abans de que finalitzi l'any contractarà 200 persones, 100 d'aquests contractes es faran a la planta que la companyia té a Santa Perpètua de Mogoda. Amb aquestes contractacions el grup vol continuar amb el seu pla de creixement i desenvolupament dintre del context de necessitat de solucions de mobilitat sostenible.


El centenar de nous treballadors que començaran el seu contracte a la planta que Alstom té al municipi de l'Eix de la Riera de Caldes es repartiran en diferents àrees; des de les àrees d'enginyeria, logística i industrialització fins al taller de producció. A més, la companya contractarà 100 persones més a la seva planta de Madrid.


Per una banda, Reyes Torres, directora de Recursos Humans d'Alstom Espanya i Portugal diu que: "Incorporarem tant a talent jove i nous graduats, com perfils d’experts i professionals sèniors". Per l'altra banda, Leopoldo Maestu, President i Conseller delegat d'Alstom Espanya i Portugal afirma que: "Estem molt satisfets amb poder continuar creixent a Espanya. El nostre pla estratègic se centra en el creixement sostingut de la companyia i l'eficiència operativa impulsada per la digitalització", conclou.


 


Veure la fitxa de la companyia.