Antalis i la seva inciativa Green Connection

Antalis, empresa capdavantera a escala europea en la distribució de suports de comunicació ubicada a Polinyà, té un fort compromís amb la Responsabilitat Social. Encara que no en exclusiva, una part important de les seves accions en aquest camp se centren en temes mediambientals. Per assegurar-se de llançar un missatge coherent que sustenti les diferents accions i per oferir una estratègia consistent, estructurada i global quant a Grup, Antalis ha desenvolupat l'estratègia "Antalis Green Connection".
Aquesta estratègia té com a objectiusassegurar la compra responsable dels productes que Antalis distribueix; assegurar el compromís de Antalis amb l'excel·lència mediambiental; i donar suport al compromís dels clients de Antalis amb el paper i la impressió eco-responsables.
L'objectiu d'Antalis és establir-se com un líder green en la indústria del paper, mitjançant l'establiment de normes clares i llegibles. El Grup sempre ha treballat en estreta col·laboració amb els seus proveïdors, clients i altres parts interessades per combinar la innovació, el valor afegit i la cerca de l'excel·lència mediambiental.


Veure fitxa de l'empresa