Blow Molding System renovarà la seva maquinària gràcies als fons Next Generation

L'empresa BMS situada a Caldes de Montbui rebrà 95.000 € dels fons Next Generation. La companyia, que centra la seva activitat en la fabricació de dipòsits i conductes d'aire per marques del món de l'automoció, es va assabentar de casualitat i en l'últim moment d'aquests ajuts, tal com explica al diari ARA el seu director financer, Josep Muntasell.


La companyia ja tenia en ment un projecte de renovació de la seva maquinària, però el van adaptar per poder optar als fons europeus. Gràcies a encaminar la renovació de maquinària a un projecte més eficient energèticament, finalment, rebran la concessió de l'ajuda. El projecte  suposarà una inversió de 600.000 € per part de la companyia i rebran 95.000 € a fons perdut i 15.000 de préstec gràcies als fons Next Generation. Tot i que, com comenta Muntsell, "és poca cosa", la companyia té una previsió d'augment de les vendes d'entre un 20% i un 25% fins al 2023.


Els fons europeus Next Generation tenen per objectiu contribuir a la reconstrucció dels estats membres de la Unió Europea dels efectes econòmics, socials i sanitaris de la pandèmia de la COVID-19 i impulsar la transició ecològica i digital subvencionant projectes basats en la sostenibilitat i la digitalització. Per més informació dels Fons Nextgeneration podeu consultar els següents enllaços: 


Veure fitxa de l'empresa