Boniquet fabrica la pasta de dents pels supermercats de referència de l'Estat

Els laboratoris Boniquet, amb centre de producció a Santa Perpètua de Mogoda són els fabricants dels dentífrics de dos dels grans supermercats de referència del país. De fet, aquest any, la pasta Expert +10 in 1 dels supermercats francesos Carrefour, fabricada per Boniquet, és, segons l’OCU, la millor de marca blanca.  


Els laboratoris es van fundar l’any 1988 i fabricaven dentífrics i col·lutoris pel sector farmacèutic, però a poc a poc van afegir noves línies de producció, com la fabricació d’edulcorants artificials o la distribució de productes de parafarmàcia. L’any 2001, la companyia va inaugurar el seu laboratori a Mèxic, amb el que iniciaven la seva expansió per americà, on també s’acaba consolidant com a fabricant de productes per a tercers.


No obstant això, els laboratoris també tenen la seva línea de dentífrics propis (Deenthal Pro i Biancoril), a més d’altres gammes de productes propis, com productes d’higiene personal, per nadons o mascotes, entre d’altres. En l’actualitat, Boniquet té presència a Santa Perpètua, Madrid, Alacant i Mèxic.


 


Veure fitxa de l'empresa