Cerabella celebra el seu 160è aniversari en col·laboració amb el Museu del Disseny

 


Avui, 9 de juny a les 18:30h, en el marc de la cita anual sobre disseny, creativitat i innovació de la Barcelona Design Week (BDW), Cerabella, que a partir d’aquest mes de juny celebra el seu 160è aniversari, organitza en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona una interessant jornada en què s’aprofundirà en el món de l’espelma i la relació d’aquest ofici artesà amb el disseny. 


 Un esdeveniment en què es donarà a conèixer com una cereria tradicional va trencar motlles al llarg de la seva centenària història, reinventant-se i integrant el disseny com un dels seus pilars base per crear noves i exitoses col·leccions. 


Cerabella, ubicada a Sentmenat, va ser fundada l'any 1862 i des de la seva primera etapa com a botiga de ciris per la llar s'ha hagut d'anar adaptant als temps i contextos cambiants. Prenent un caràcter com empresa que combina la creativitat, la innovació i el disseny en la fabricació i comercialització d'espelmes d'alta gama, s'ha situat com una referent del sector a nivell internacional.


La presentació tindrà lloc en una setmana en què la ciutat de Barcelona es converteix en l’epicentre del disseny, mostrant la capacitat transformadora del mateix davant dels canvis sense precedents que estem vivint en l’àmbit social, econòmic, ecològic i cultural. 


 


Veure fitxa de l'empresa