Cisternas Germans Navarro, sostenibilitat i cura pel medi ambient

L’empresa Cisternas Germans Navarro compta amb unes noves instal·lacions al Polígon Industrial Santiga de Santa Perpètua de Mogoda, on hi ha construït un aparcament per a camions amb una capacitat per a 220 vehicles amb diferents serveis:  auto rentatge per a vehicles industrials, rentatge per a cisternes alimentàries, zona de descans per als conductors, entre d'altres.
Totes les instal·lacions que s'hi han fet són de baix consum energètic: instal·lació de LED per a la il·luminació de tot el recinte, equips de climatització tipus “inverter” de baix consum i disposició de variadors de freqüència per a l'accionament de les instal·lacions de bombeig a alta pressió.
La il·luminació LED a tota la instal·lació redueix les emissions de CO2 en un 80%, disminuint d'aquesta manera els nivells de contaminació. A més, l’estalvi energètic amb aquest tipus d’il·luminació és considerable, ja que es consumeix fins a un 85% menys que amb les bombetes tradicionals.
La disposició de variadors de freqüència als equips de bombeig optimitzen el consum, donat que els motors consumeixen potències segons necessitat del tipus de rentatge.
Els protocols de rentatge de l’empresa minimitzen el residu a origen: es recull el producte abans de rentar a fi i efecte de reduir la càrrega contaminant i el consum d’aigua, tant optimitzant la generació de subproducte com minimitzant-ne l’abocament.
Amb totes aquestes mesures que l'empresa Cisternas Germans Navarro ha adoptat a les seves instal·lacions, es fa palès el seu compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient.


Veure fitxa de l'empresa