El grup d’embotits Subirats completarà aquest 2021, la reforma del seu obrador de Santa Perpètua de Mogoda

L'empresa càrnia Grup Subirats ha finalitzat la primera fase de la reforma del Complex d'Embotits Subirats, situat a Santa Perpètua de Mogoda amb el qual han aconseguit triplicar la seva capacitat d'assecat i augmentar la capacitat de producció del treball.


Les obres d'aquesta primera fase, en una superfície de més de 1.800 m2, van consistir en l'adaptació de 6 nous assecadors, una cambra congelada i una cambra frigorífica, que ja suma un total de 20 assecadors d'uns 120 m2 cadascun.


A finals d'aquest any, la companyia té previst completar aquest procés de reforma amb l'obertura, a l'octubre, d'una cambra congelada i una altra cambra frigorífica.


Amb la intenció d'enfortir encara més el seu procés productiu integral, Grup Subirats ha anunciat plans per adquirir una tercera granja porcina aquest any Aquesta adquisició se suma a les dues finques ja adquirides el 2020  – amb les quals l'empresa càrnia vol tancar així el seu cercle productiu d'embotits, per controlar la qualitat i el gust dels seus productes, des de la cria de porcs fins a l’obrador i la comercialització.


Veure fitxa de l'empresa


Foto: revistadelvalles.es