Embalex, empresa capdavantera amb 100 anys d'experiència en l'àmbit de l'embalatge industrial

Fundada l'any 1918, Embalex és una empresa referència a escala mundial en l'àmbit de l'embalatge industrial, que posa a disposició els seus 100 anys d'experiència. Ideen, dissenyen i fabriquen tot tipus d'embalatges de fusta, cartó o híbrids, adequats al pes i volum de les peces o equips a contenir de cada client, oferint la màxima protecció en les operacions de transport i logística dels productes embalats.
Gràcies a l'avançada tecnologia amb què compta en les seves noves instal·lacions de 26.000 m² a la localitat de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) i les seves grues de 70TN per al moviment de grans màquines, Embalex és en l'actualitat, l'empresa capdavantera en el sector d'embalatge de béns d'equip i maquinària per a exportació, per via aèria, terrestre o marítima.
Un servei integral “claus en mà”, que inclou des de la recollida de la maquinària al domicili del client fins a la seva ubicació en contenidors, passant, per descomptat, per l'embalatge més adequat a les seves necessitats.
La seva contínua inversió en recerca i desenvolupament i la força de totes les empreses que formen part del grup, fan que només Embalex pugui dur a terme qualsevol tipus de projecte, per gran i complex que aquest sigui, amb qualitat total.
La seva aposta per la millora contínua i qualitat dels seus embalatges i serveis està contrastada pel seu Sistema Integrat de Gestió de qualitat amb les tres certificacions ISO9001:2015, ISO14001:2015 i OSHAS18001, el seu experimentat equip d'enginyers i tècnics altament qualificats i la realització de mitjans productius òptims i eficaços.