Fedefarma obre un nou centre logístic de distribució a Palau-solità i Plegamans

La Federación Farmacèutica, Fedefarma, ha engegat un nou centre logístic a Palau-solità i Plegamans que estarà destinat a la distribució farmacèutica. Aquesta nova construcció ha representat una inversió de més de 40 milions i prop de 200 llocs de treball. Amb aquesta infraestructura Fedefarma incrementarà un 40% la seva capacitat productiva.


La nova planta compta amb un gran sistema de robòtica que ajudarà a millorar el servei que donen a les farmàcies, millorant els temps d’entrega a aquestes. Gràcies a l’alt nivell de robòtica que han instal·lat a la nova planta podran automatitzar la preparació i emmagatzematge de més del 85% de les unitats que preparin i servir al dia més de 500.000 unitats i 1.200 cubetes per hora. Això convertirà la planta de Palau-solità en una de les pioneres dintre del seu sector.


Aquest nou centre serà el magatzem regulador dels altres set que estan ubicats per tota Catalunya i la Comunitat Valenciana. Tindrà capacitat per emmagatzemar 6.000 palets, 160.000 cubetes i gestionarà més de 50.000 referències d’estoc.