Fluidra treballa per portar a les piscines la revolució digital

Fluidra té clar que cal començar a treballar la innovació a escala interna per, després, aplicar-ho a l'exterior. Aquesta és la base de la multinacional referent en el sector de la piscina i el wellness per dur a terme el seu pla de transformació digital.
Amb gairebé 50 anys d'història, Fluidra ha sabut sempre com ensortir-se'n de les situacions més complicades com ho va ser la crisi, així com a adaptar-se sempre als nous temps. Nascuda l'any 1969 de la mà de quatre famílies, la multinacional de l'aigua ha vist com els temps anaven canviant, però això encara l'ha enfortit més com a empresa.
El seu objectiu és estar a les startups que puguin tenir projectes més disruptius perquè consideren que això els pot ajudar molt des del punt de vista més tecnològic a escala interna. La compra de Zodiac, a més, també beneficiarà Fluidra en aquest sentit. L'empresa americana ha separat l'equip d'R+D i tenen personal treballant en el producte i d'altre en el software, cosa que Planes troba "molt intel·ligent" per avançar en la transformació digital.
De moment, continuen progressant i impulsant la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de l'empresa i, això sí, també ho fan centrant-se en la innovació. Aquest és el fil conductor del seu èxit.
Si s'han convertit en un referent mundial és pels valors que tenen com a empresa. Es tracta d'una companyia transparent que explica el que fa i treballa per fer-la un referent al seu sector: propera, transparent i amb ganes de continuar evolucionant.
Ara mateix, la multinacional té una important cobertura industrial i assoleix els 1.300 milions d'euros en vendes netes, té més de 2.500 milions d'euros de capitalització, més de 5.500 treballadors a 46 països diferents, 136 delegacions comercials repartides per tot el món i 37 centres de producció. 


Veure fitxa empresa