Gabarró reafirma el seu compromís amb el medi ambient

 


Gabarró Hermanos, SA és una empresa familiar situada al polígon Sud-Est de Polinyà.


Dedicats des de fa més de 100 anys al món de la fusta, realitzen terres, taulers, distribució de fusta serrada, mecanitzada, i altres productes i projectes relacionats, han decidit reforçar el seu compromís amb la sostenibilitat mediambiental.


A banda d’incorporar sistemes de certificació (PEFC i FSC), així com tècniques innovadores de manipulació de fustes i gestió de magatzems, recentment ha impulsat algunes mesures que mereixen ser destacades:


Incorporació de vehicles híbrids, amb els quals s’emetran fins a un 30% menys de CO2 al medi ambient que amb altres vehicles d'un altre tipus de combustió.


Instal·lació de 840 plaques fotovoltaiques que produiran més de 100.000 KWh/any, permetent cobrir un 30% de la demanda d'electricitat de les instal·lacions i reduir les emissions de CO2 a l'atmosfera.


Certificacions mediambientals, i compra responsable a proveïdors respectuosos amb el medi ambient. Igualment, tota la seva gamma de fusta de pi de Flandes impulsa fustes de Km. 0.


Aposta pels materials circulars, començant enguany a distribuir en exclusiva els taulers de fibra de cel·lulosa HONEXT, un material sostenible i sense productes tòxics, fabricat amb materials reciclats i reciclables.


 


Veure fitxa de la companyia