GSIS-VERD, centre especial de treball de serveis de jardineria ubicat a Santa Perpètua de Mogoda

GSIS-VERD, fomenta i promociona la integració laboral per persones amb discapacitat intel·lectual, té com a activitat empresarial la jardineria. Aquest centre es dedica al disseny, creació i manteniment d’espais verds –tant públics com privats- i dóna ocupació a treballadors amb discapacitat intel·lectual, amb la finalitat de promoure la inserció laboral i afavorir així la inserció social. GSIS-VERD és un servei professional de jardineria integral, constituït com a empresa de treball protegit des de l’any 1986.
L'equip de GSIS-VERD està integrat per un equip de professionals qualificats en el camp de la jardineria, i compta amb un grup de tècnics, encarregats i peons. Aquests últims són persones afectades amb una discapacitat intel·lectual, i gràcies  a la seva gran capacitat laboral són un pilar fonamental i la principal raó de ser de l'organització.
Per tal de garantir la integració social dels treballadors a través de la seva estabilitat laboral, també es busca la viabilitat econòmica en cadascun dels projectes, amb solucions altament favorables per a les empreses i entitats que contractin els seus serveis complint així amb la RSC (Responsabilitat Social Corporativa).
En aquest sentit, l'especial idiosincràsia del "treball protegit" i la condició de CET (Centre Especial de Treball) permet oferir als clients el compliment de mesures alternatives en matèria de contractació (LISMI), a totes les empreses que es beneficiïn dels seus serveis.
També som membres del gremi professional CECOT i membres actius de DINCAT (Discapacitat Intel·lectual de Catalunya), FEAPS (Confederació Espanyola d’Organitzacions en favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i ADINTRE (Associació de Discapacitat Intel•lectual i Treball de Barcelona), especialitzada en serveis mediambientals.


Veure fitxa de l'empresa