Honda organitza jornades als instituts per fomentar la figura de la dona en les professions tecnològiques

En el marc del Dia Internacional de la Dona i el Dia Internacional de la Dona i la  nena en la ciència, l'empresa Honda, situada a Santa Perpètua ha realitzat dos tallers amb grups de tercer i quart d'ESO del municipi.


Aquests tallers organitzats per l'empresa de l'Eix de la Riera de Caldes tenen per objectiu fomentar la inclusió de les joves en el món de la tecnologia i fomentar aquestes ocupacions entre les més joves ara que han de decidir la seva professió de futur.


És per això que, en aquests tallers, les dones enginyeres que treballen a la planta de la marca nipona a Santa Perpètua, han explicat a les i els alumnes de l'Escola Tabor i l'Institut Estela Ibèrica, en què consisteix el seu treball i per què es necessiten més dones en aquest sector.


La representant de la fàbrica a Santa Perpètua, Pietat Ortiz, va explicar al mitjà municipal de Santa Perpètua, L'Informatiu, que "és molt important sensibilitzar la figura de la dona en el sector industrial en un moment què els joves han de decidir quina especialització escolliran". Tal com explica Ortiz és important que hi hagi referents femenins en els càrrecs que, històricament, han ocupat homes, i per això cal donar visibilitat a la figura de la dona en el sector.


Veure la fitxa de l'empresa