L'empresa DERMO de Polinyà celebra el seu 30è aniversari preparada per créixer i exportar a nous mercats

L'empresa DERMO, situada al Polígon Industrial Can Humet de Dalt de Polinyà i dedicada a la fabricació de tot tipus de productes per a la higiene, ha completat el pla de millores en les seves instal·lacions centrals, amb l'objectiu de fer front al creixement i expansió previst pels pròxims anys. Aquest pla de millores s'ha dut a terme dins del Pla Estratègic dissenyat per l'empresa i en el marc de celebració del 30 aniversari d'aquesta companyia familiar, fundada l'any 1987 per l'empresari i actual gerent, Julio Molina.
Aquest pla de reestructuració s'ha anat desenvolupant de forma progressiva durant els últims anys i han permès la renovació de maquinària amb els últims avenços tecnològics existents al mercat, així com la modernització dels diferents departaments i línies de producció. Entre les actuacions més destacades hi ha la incorporació de noves impressores d'etiquetatge per oferir més personalització de "packaging" als seus clients; nous dipòsits de fabricació per a les línies de productes químics i cosmètics amb una major eficiència energèticamillores en el laboratori per tal que sigui molt més funcional i renovació de tota la il·luminació mitjançant led. Per dur a terme la renovació i modernització de les instal·lacions  (de més de 6.000 metres quadrats de superfície) i de la seva maquinària, DERMO ha invertit un total de 100.000 euros, en els que s'inclou també la renovació de tots els equips informàtics de l'empresa.
DERMO preveu un creixement sostenible anual entre el 10 i el 15% pels propers exercicis i un increment de l'activitat exportadora en nous mercats internacionals, especialment a Àfrica i Orient Mitjà. Durant l'any passat, la seva facturació va arribar als 2 milions d'euros, un 14% més respecte a l'exercici anterior.
Amb una plantilla integrada per 40 persones, entre personal fix i col·laboradors, DERMO exporta actualment a més de 30 països i és un clar referent en el mercat nacional. Actualment els seus productes es comercialitzen a través de distribuïdors i els seus principals clients es troben dins de sectors com hostaleria i restauració, centres geriàtrics, serveis de neteja, indústria i automoció.


Veure fitxa de l'empresa