L'empresa Kompuestos invertirà 6 milions en plàstics biodegradables

Kompuestos és una companyia líder en producció de compostos plàstics a Europa. Amb seu a Palau-solità i Plegamans, és un dels principals proveïdors internacionals de compostos d’alt rendiment i masterbatches, que s’utilitzen com a matèria primera en múltiples indústries de tot el món. La companyia manté un fort compromís amb el medi ambient. En aquest sentit, es posiciona a favor de l’economia circular del plàstic i aposta per una innovació sostenible en desenvolupar productes biodegradables i compostables, a més compten amb una gamma de productes que milloren l’empremta de C02. La companyia també aplica avançades tecnologies de reciclatge de plàstics.

L’empresa destinarà entre 6 i 7 milions d’euros els pròxims 12 mesos per desenvolupar el negoci de plàstics biodegradables i compostables. L’empresa utilitzarà materials com el midó i el sucre per fer productes amb una vida útil curta, com ara embalatges.

Kompuestos va debutar al Mercat Alternatiu Borsari el passat 12 d’agost. Aquesta estrena borsària es va confirmar a través d’una operació combinada d’oferta de subscripció i venda d’accions i està valorada en 30 milions. La companyia va facturar uns 41 milions d’euros l’any passat.


Veure fitxa empresa