L'Institut de Seguretat d'Honda celebra els 30 anys a Santa Perpètua de Mogoda

Fa 30 anys, al 1992, es va fundar l'Escola de Conducció Honda a les mateixes instal·lacions de la fàbrica de Santa Perpètua de la Mogoda.


Aquesta Escola va evolucionar a l'Honda Institut de Seguretat al 2009, amb 20.000 metres quadrats de circuits i instal·lacions dissenyades per a la formació de motoristes. En aquests 30 anys han passat per les seves instal·lacions més de 90.000, i si incloem els cursos externs, visites a escoles i altres, ens apropem a gairebé 200.000 motoristes o futurs motoristes.


L'HIS centralitza els esforços d'Honda España amb l'objectiu de comptar amb tot allò imprescindible a nivell tecnològic i logístic per a la formació dels usuaris.


Pel que fa a la formació, el HIS treballa en dues línies principals amb la finalitat de promoure la conducció segura.


D'una banda, les tècniques de prevenció del risc, comptant amb una àmplia quantitat de material audiovisual, així com els simuladors de conducció de la pròpia marca; i de l'altra, les tècniques de control de la motocicleta en diferents entorns i circumstàncies, incloent-hi entre d'altres la conducció en condicions de baixa adherència i en carretera oberta. 


Veure fitxa de la companyia.