La delegació d'Alliance Healthcare a Polinyà aconsegueix la fita de residu zero

Alliance Healthcare, empresa líder en distribució farmacèutica, està d'enhorabona. La seu que la companyia té al municipi de Polinyà ha aconseguit la fita de zero residus enviats a abocador, després d'haver reduït la quantitat que enviaven progressivament. Aquesta iniciativa s'emmarca en el pla de Responsabilitat Social de l'empresa. Concretament,  a les polítiques que fan referència a la defensa i protecció del medi ambient i a la millora de l'entorn on la companyia treballa.
Han calgut la suma de diferents factors per tal d'aconseguir aquest objectiu de residu zero. Per una banda, s'ha millorat la segregació de residus en origen, i per tant s'ha pogut enviar més brossa a reciclar; i per l'altra, s'ha aconseguit donar sortida a la brossa generada gràcies a la revalorització energètica.
La delegació de Polinyà de Alliance Healthcare es va inaugurar l'any 1982. Actualment el magatzem té 10.000 metres quadrats, on la companyia hi té més de 30.000 referències i prepara una mitjana de 80.000 línies al dia. El 80% del treball realitzat a la delegació està automatitzat i cada dia es fan uns 1.200 lliuraments.


Veure fitxa de l'empresa