La Montesa Cota 301RR, fabricada a Santa Perpètua, nominada a un prestigiós premi de disseny industrial

L’Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i el Disseny (ADI—FAD), ha nominat a la motocicleta Montesa Cota 301RR a la “Selecció Delta 2020”. Es tracta d’un dels reconeixements de disseny més importants que existeixen a nivell de tot l’Estat.


No és la primera vegada que Montesa opta a aquest guardó, que ja va aconseguir en la categoria màxima l’any 1962, i l’any 1968 en la de plata.


El model Cota és tot un històric de la marca, amb 52 anys de producció ininterrompuda. Durant aquest cinquanta anys se n’han venut 160.000 unitats, amb 44 versions diferents.  


Aquest model es fabrica a la planta de Santa Perpètua de Mogoda, en exclusiva per a tot el món. A la fabrica perpetuenca s’hi realitzen tots els processos de producció, des de l’ensamblatge del motor, la injecció de plàstics, fins a la fabricació del xassís d’alumini, el dipòsit o el basculant.


Els premis Delta 2020 es decidiran el proper 24 de novembre, a la cerimònia que es celebrarà dins la Barcelona Design Week. Per primera vegada, es podrà veure la cerimònia a tot el món a través d’una retransmissió en streaming.


 Veure fitxa de l'empresa