L’empresa Dicomol aterra a la Llagosta, incorporant la unitat productiva de Moldes Barcelona

El  context de pandèmia de la Covid-19 no ha suposat un fre perquè els responsables de Dicomol hagin decidit aposar per portar la seva activitat a les instal·lacions de La Llagosta el passat 7 de setembre, en la seva aposta de donar un servei més complet als seus clients.


Dicomol que també és coneguda com la “Clínica del Motlle”, ofereix un ampli ventall de serveis, des d’enginyeria de producció, disseny i fabricació de motlles, com també la reparació i adaptació dels mateixos.


L’empresa compta des de fa poc amb la unitat productiva de Moldes Barcelona, incorporant així nova maquinària i nous professionals, per a poder prestar nous serveis, com per exemple maquinària per a la injecció.


Les noves instal·lacions de La Llagosta compten amb 4.000 metres quadrats útils, i s’hi ha instal·lant ponts grua de fins a 60 tones. Això els permet reparar peces de grans dimensions i d’alçades on fins ara no havien pogut treballar.


Des de fa temps que Dicomol potencia l’economia circular, reaprofitant motlles, canviant peces per a crear-ne d’altres sense generar cap residu.


Actualment l’empresa destina més del 50% de la seva producció al sector de l’automòbil, però la pandèmia ha fer replantejar objectius. Començant a plantejar-se noves oportunitats com la fabricació additiva, una tecnologia que valoren com un complement interessant.


Per a més informació és interessant llegir l’article publicat a Interempresas.


Veure fitxa de l’empresa