Lípidos Santiga aportarà 20.000 per la rehabilitació de l'església de Santiga

Lípidos Santiga, empresa situada a Santa Perpètua de Mogoda, ha signat el primer acord de mecenatge amb el consistori per les obres de la segona fase de la rehabilitació de l'església de Santiga. L'empresa farà una aportació de 20.000.


Aquesta signatura dona continuïtat al conveni que ja van signar per la primera fase de les obres de rehabilitació del complex arquitectònic de Santiga. L'acte es va realitzar a la Sala de Plens de l'Ajuntament el dia 13 de juny i ha estat el primer acord de mecenatge que se signa per aquesta segona fase de la rehabilitació.


El conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler, ha mostrat la seva satisfacció per poder contribuir en la recuperació d'aquest espai del municipi perpetuenc. El president de l'Associació d'Amics de Santiga, Xavier Gisper, espera que aquest acord animi a altres empreses a participar en aquesta campanya de mecenatge. La campanya continua oberta i també s'ha sumat molta gent a títol individual, tal com informen des del consistori.


 


Veure fitxa de l'empresa