Lípidos Santiga i Vandemoortele patrocinen la cursa popular de Santa Perpètua amb 13.000€

Les companyies Lípidos Santiga i Vandemoortele situades a Santa Perpètua patrocinaran Els 10 de Santa, la pròxima cursa popular del municipi de l’Eix de la Riera de Caldes, emmarcada dins la 23ª Festa de l'Esport de la localitat.


Ambdues empreses han fet una aportació econòmica que també es destinarà a finançar el cros escolar i les festes de l’esport de quatre centres educatius del municipi.


El 25 de maig es va celebrar l’acte protocol·lari de signatura del conveni a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. A l’acte va acudir Francisco Soler, delegat de Lípidos Santiga, empresa que ha col·laborat amb la cursa des de la seva primera edició. Enguany la companyia perpetuenca ha fet una aportació de 10.000€.


Per part de Vandemoortele, va ser la responsable de la planta de l’empresa a Santa Perpètua, Cristina Varea, qui va acudir a la signa del conveni. L’empresa del municipi de l’Eix ha fet una aportació de 3.000€ i va mostrar la seva satisfacció per col·laborar amb el municipi en un acte com aquest per tercera vegada.


Font: L'Informatiu 


 


Veure fitxa de Lípidos Santiga


Veure fitxa de Vadermoortele