Lípidos Santiga rep el guardó al Mérit Empresarial als Premis Cambra 2021

Lípidos Santiga (LIPSA) ha rebut el guardó al Mèrit Empresarial als Premis Cambra organitzats per la Cambra de Comerç de Sabadell. La gala de premis, celebrada ahir a la nit després de més de deu anys d’absència, va reconèixer la tasca que fa l’empresa en la contribució al teixit empresarial del país.


El conseller delegat de Lípidos Santiga, Francisco Soler, no es va voler oblidar del seu pare, fundador de la companyia, quan va pujar a rebre el guardó a la categoria d’Empresa i li va atribuir el mèrit de la posició de la companyia en l’actualitat.


Lípidos Santiga va iniciar la seva activitat l’any 1970 a Santa Perpètua de Mogoda i són líders en els processos de refinament d’olis i greixos vegetals pel consum d’alimentació humana i animal. L’any 2018 van entrar al mercat d’olis orgànics i van iniciar una inversió per apostar per l’economia circular i el zero waste.  


La 39a edició dels Premis Cambra va estar conduïda per l’editor del Diari de Sabadell, Marc Basté i presidida pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich.


 


Veure fitxa de la companyia