Mapei Spain celebra els 30 anys de la seva implantació a Espanya

La companyia italiana, amb seu a Santa Perpètua, va començar la seva activitat a Espanya ara fa 30 anys. Amb més de 83 fàbriques repartides per tot el món, Mapei va decidir començar la seva activitat econòmica al nostre territori l'any 1991 i des de llavors ha anat augmentant la seva presència al país.


El juliol del 2012 van instal·lar la seva seu corporativa a Santa Perpètua de Mogoda al polígon de Ca'n Oller. La companyia, referent en productes químics per la construcció, té a Ampsota (Tarragona) i Cabanillas del Campo (Guadalajara) els seus centres productius i van instal·lar dos magatzems a Onda (Castellón) i Palma de Mallora (Illes Balears).


La prospecció de Mapei a l'estat és molt bona. El seu director general al país, Francesc Busquets diu que esperen acabar l'exercici de 2021 amb guanys de 55 milions d'euros, després de tancar 2020 amb 48 milions de beneficis. Això, explica, en part és gràcies al creixement de les obres de rehabilitació que s'ha experimentat després de la Covid. Mapei està fent més 3.000 rehabilitacions d'habitatges al mes. A més, també han participat en la rehabilitació d'edificis emblemàtics com la Sagrada Família o la Casa Batlló.


La companyia també està compromesa en caminar cap a un futur més responsable amb el medi ambient, utilitzant materials sostenibles per les seves rehabilitacions. El 5% de la seva facturació la destinen per a la formació del seu personal en nous materials i maneres de treballar més compromeses amb el medi ambient.


Veure fitxa de la companyia.