Mediapost Group, una empresa de Polinyà que treballa per promoure un canvi positiu en la societat a través d'idees transformadores

Mediapost és un grup empresarial dedicat al màrqueting directe que va començar a operar al gener del 2009. A la província de Barcelona, compta amb unes modernes instal·lacions al Polígon de Llevant de Polinyà.
Mediapost Group ofereix als seus clients múltiples solucions de comunicació directa, moltes d'elles innovadores. Entre els serveis que ofereix està la realització de campanyes de màrqueting directe completes, que inclouen tots els processos involucrats en el seu disseny i execució, i la seva gestió integrada, d'una forma eficaç i a través d'un sol contacte.
Una iniciativa molt interessant del grup en l'àmbit de la responsabilitat social corporativa és "Ideas imprescindibles", on, a través  de la difusió d'idees transformadores, missatges de persones extraordinàries, treballen per despertar una consciència crítica i contagiar valors universals, promovent un canvi positiu en la societat. Aquesta iniciativa pretén esdevenir un mitjà de comunicació alternatiu que difongui missatges positius i creatius per combatre l'escepticisme i la resignació que imperen als mitjans de comunicació tradicionals.


Veure fitxa de l'empresa