Mespack participa a Pack Expo a Las Vegas i presenta els seus nous productes

Mespack, fabricant d'equips per a envasos flexibles sostenibles situat a Santa Perpètua, ha exhibit la seva nova tecnologia a la convenció Pack Expo celebrada a Las Vegas (EUA) a finals de setembre. La companyia va fer demostracions en viu de la nova sèrie HF, centrada en la indústria alimentària i de begudes i de la Hydroforma, unes càpsules que es poden dissoldre en aigua.


Aquesta convenció ha estat la primera a la qual ha assistit l'empresa des de la seva fusió amb Cloud. Gràcies a aquest moviment estratègic, Mespack ha experimentat un gran creixement durant aquest darrer any.


La fusió de dues de les companyies més importants del sector a escala mundial ha permès a Mespack oferir nous productes. Sota el concepte One-Stop-Shop Player, la companyia ofereix nous equips per la fabricació de monodosi solubles, envasadores horitzontals o verticals i línies d'empaquetatge i paletitzat de caixes. Això ha estat possible gràcies a l'adquisició de l'empresa SR Innova fa més de tres anys.


La companyia ha aprofitat la pandèmia per desenvolupar nous models que reforcen i amplien les gammes de productes actuals i també ha creat de nous, com la HF Series, una solució en forma de pic per omplir bosses prefabricades. L'empresa també ha inaugurat el Mespack Innovation Centre, un laboratori amb el qual aspiren a investigar i provar nous productes, que a més estaran compromesos amb el medi ambient.


Veure fitxa de l'empresa