Mespack s'associa amb Famaratec per oferir una nova solució d'embalatge per la indústria farmacèutica

Mespack, empresa situada al polígon Torre del Rector de Santa Perpètua de Mogoda, ha anunciat la seva col·laboració amb la farmacèutica italiana Famartec per la fabricació d'embalatge farmacèutic.


L'objectiu de la col·laboració és trobar una solució integrada per combinar l'envasat primari i secundari, a causa de les creixents demandes per part de les farmacèutiques per obtenir una solució completa.


El projecte entre les dues companyies consisteix, segons expliquen des de Mespack en: "La construcció d'una nova màquina vertical de format-ompliment-segellat per la producció de sobres stick-pack, que s'integrin en un mòdul d'estotjat que agrupi els sobres abans d'introduir-los al cartó". Segons informen des de la companyia, aquesta nova línia s'ha dissenyat pensant en la indústria farmacèutica i, per tant, compleix amb totes les normatives.


Els números de Mespack


La companyia situada a la Riera de Caldes va finalitzar l'exercici de 2021 amb una xifra de negoci del 67,64 M€. El 90% d'aquesta facturació ve dels seus negocis internacionals, amb xarxa comercial a 90 països i 220 treballadors.


 


Veure fitxa de l'empresa