Pa Artesà del Vallès: quatre dècades elaborant pa de qualitat

Pa Artesà s’ha convertit en sinònim de pa de qualitat al Vallès. Jaume Junyent es va fer càrrec de l’empresa a principis dels 80, quan la companyia estava en una situació econòmica complicada. Actualment, Pa Artesà compta amb 25 botigues repartides per diverses localitats tant del Vallès Oriental com de l’Occidental, més 5 botigues ubicades al barri de Sant Andreu de Barcelona. Gràcies a tenir màxima cura de tot procés de fabricació del pa, des de la utilització de farines de primera qualitat i les hores adequades de fermentació s’ha convertit en una empresa referent dins del sector de les fleques.


Una de les peculiaritats de Pa Artesà del Vallès és que només comercialitzen els seus productes a través de la seva xarxa de botigues pròpies. D’aquesta manera, poden controlar tant la qualitat del producte com del servei que rep el client, un factor que ha fet que aconsegueixin una clientela molt fidel. Compta amb una flota de vehicles de repartiment per fer arribar pa i pastes acabades de fer diversos cops al dia a tota la xarxa de botigues.


Al costat de la planta on s’elaboren els productes de Pa Artesà es troba el restaurant Can Jaume. Inicialment, hi van habilitar una petita botiga on venien pa i entrepans als treballadors del polígon, però van tenir tant èxit que finalment van decidir obrir un restaurant amb menú diari al migdia. Aquest restaurant segueix la mateixa filosofia que té l’empresa en l’elaboració del pa: productes de primera qualitat, preus competitius i servei personalitzat.


Veure fitxa empresa