Tecnomatrix desenvolupa Kapture, una eina de gestió integral de dades industrials

L'empresa Tecnomatrixfundada fa gairebé 90 anys per Francisco Conesa Fernández, coneix bé la importància de la innovació i no té por als reptes dels nous temps. És per això que ha passat per diverses tecnologies, des de la fabricació de motlles d'injecció de vidre, fins a les matrius per estampació de xapa en el sector automotriu. Neix com una empresa familiar que sempre ha confiat en el talent local. Seguint aquesta línia ha sabut respondre a les demandes del present fins a liderar el desenvolupament de la indústria 4.0 a la regió. Actualment té ubicada una part del seu negoci al Viver d'Empreses de Can Gavarra de Polinyà.
Actualment Tecnomatrix subministra mitjans de control de qualitat dimensional fonamentalment per al sector de l'automòbil. Aquesta és una indústria que genera un gran i variat nombre de dades que han de ser emmagatzemats per un període mínim de 10 anys. D'aquí que, en la recerca de la millora constant, hagin desenvolupat una eina que permetés afrontar de millor manera els reptes i desafiaments de la indústria 4.0
Va ser així que van arribar a enfocar-se en el desenvolupament d'una eina intel·ligent per generar un veritable ecosistema eficient i competitiu. Això, sumat a l'interès per millorar el seu camp d'especialització, la voluntat per donar solucions de valor als seus clients i la missió d'ajudar a reduir costos dràsticament, els ha portat a desenvolupar  Kapture.io, una resposta integral a l'estratègia orientada a la satisfacció de necessitats.
L'enfocament innovador va ajudar a generar una eina que respon a reptes dels quals avui tothom en parla en el marc de la indústria 4.0, com recopilar i analitzar millor les dades (procedents de maquinària i de processos manuals) per al seu posterior aprofitament. Una cosa fonamental quan es disposa de múltiples plantes que o bé interactuen o són gestionades per personal compartit. Això reafirma el compromís de Tecnomatrix amb la qualitat i la innovació.


Veure fitxa de l'empresa