Tromber, empresa fabricant de patinets elèctrics ubicada a Polinyà, consolida el seu projecte industrial

L’estiu de l’any 2016, l’industrial i mecànic Vicente González desenvolupà un patinet elèctric a la seva nau industrial Industrias Juconvi S.L. de Santa Perpètua de Mogoda amb l’objectiu de reorientar el seu negoci industrial de matriceria i estampació de metalls, i de desenvolupament de màquines manuals de  retractilar palets. La necessitat empresarial d’innovar i la seva habilitat constructiva el va empènyer a desenvolupar el primer prototip.


 Per tal ocasió, Vicente González va contactar amb el Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de l’ajuntament de Santa Perpètua que va acollir el projecte amb molt d'afecte i interès, ja que es tractava d’un dels primers projectes de Mobilitat Elèctrica en el territori.


A través del CREVE el projecte es va presentar a Barcelona el dia 22 de setembre 2016 (Dia Sense Cotxes) i després a la Fira del Vehicle Elèctric més rellevant del sud d’Europa Expoelèctric (1 i 2 d’octubre 2016).


Poc temps després l'empresa Agrucome, ubicada a Polinyà i especialitzada en el sector ferroviari, incorpora el projecte iniciat per Vicente González i desenvolupa tot un conjunt de varietats de patinets elèctrics orientats per a grans equipaments industrials per transportar persones o petita mercaderia. Es confecciona el primer catàleg de productes de patinet elèctric Tromber i l’ajuntament de Santa Perpètua adquireix un parell de models per a l'empresa de neteja Mogoda Serveis.


 L’interès pels patinets Tromber ha anat creixent en el darrer any. L'empresa pública Correos s’ha interessat per aquests patinets i, durant un període de temps, es van lliurar diverses unitats als  repartidors perquè en fessin proves. Vist l’èxit, l'empresa decideix adquirir una nau exclusivament per a la seva fabricació i distribució i el dia 24 d’octubre de 2018 es va fer una presentació oficial a clients, proveïdors i persones que han donat suport a aquest projecte.


Veure fitxa de l'empresa