VIÓ Exclusive Wear ha estat seleccionat com a projecte finalista al programa d'alt rendiment REIMAGINE TEXTILE 2018

En Karlos Viózquez, veí de Palau-solità i Plegamans, és el creador d'aquesta nova marca de roba tècnica esportiva. En una primera fase, els seus productes estaven focalitzats a pàdel i tenis. Més endavant, VIÓ pretén dissenyar roba per ciclisme, gym, roba interior esportiva i casual wear. En paraules del seu creador: ”els pilars bàsics de la marca estan recolzats en un disseny diferencial i únic en roba esportiva; una fabricació local que aporta riquesa al teixit industrial tèxtil del Vallès i El Maresme; la utilització de teixits tècnics de darrera generació i un nou format d’entrega, farà que l’experiència de compra sigui exclusiva pels clients”.

El setembre de 2017 es va posar en contacte amb el Servei d’Emprenedoria que des de Santa Perpètua de Mogoda es presta a Palau-solità i Plegamans, perquè l’ajudéssim a donar forma i desenvolupar la seva idea empresarial. Durant uns quants mesos ha estat treballant el seu pla d’empresa, registrant la marca, fent formació i desenvolupant mostres i prototips personalitzats per donar exclusivitat als productes a l'equipament SPMakers, l’espai de fabricació digital ubicat a Santa Perpètua.

Donada la solidesa del projecte es va derivar al programa d’alt rendiment especialitzat en el sector del tèxtil REIMAGINE TEXTILE 2018 organitzat per la Fundació Tecnocampus de Mataró. En la primera fase d’aquesta edició, van tenir cabuda 17 projectes, als quals se’ls va donar formació especialitzada en el sector tèxtil i moda, i organització empresarial. A la segona fase, han pogut passar només els 7 projectes més sòlids i amb més viabilitat per esdevenir una empresa. Ara els hi esperen 3 mesos de mentoring especialitzat i individual, a càrrec de la prestigiosa consultoria Plus Value.

Es preveu que VIÓ Exclusive Wear iniciï l’activitat cap a finals de febrer de 2019.  “Cal tenir en compte que el projecte, per molt que estiguem sent ajudats pel Reimagine Textile i el Servei d’Emprenedoria local, no s’atura. Hem d’anar prenent en paral·lel decisions molt importants cada dia, per tal de no afectar la planificació del projecte: mostraris, elecció de proveïdors finals, llançament de la producció, actualització de la botiga online, etc...”.


Veure fitxa de l'empresa