Zambon reafirma el seu compromís amb Santa Perpètua i donarà 10.000 € a l'EMA

La farmacèutica Zambon, ubicada a Santa Perpètua de Mogoda, ha renovat el conveni amb el consistori del municipi amb el qual es compromet a donar 10.000 € a l'Escola Municipal de les Arts (EMA). No és el primer cop que Zambon signa aquest conveni, ja que és el setzè any consecutiu en el qual la farmacèutica dona suport a l'escola d'arts del municipi.


La directora general de Zambon, Elena Zabala, ha explicat que "com a cultura d'empresa ens agrada ajudar i col·laborar amb organitzacions properes a Zambon i el projecte de l'EMA és molt especial". A més, Zabala ha destacat la capacitat de Santa Perpètua per engegar projectes atractius per a la ciutadania i aquest concret en especial.


L'alcaldessa del municipi, Isabel Garcia, ha volgut destacar que des de Santa Perpètua volen que les empreses estiguin implicades en les activitats del municipi i "Zambon va ser una de les primeres a col·laborar, en aquest cas, a través dels convenis amb l'EMA", explica.


L'EMA destinarà aquesta aportació de la farmacèutica a l'adquisició de material tecnològic, ja que arran de la pandèmia s'han necessitat monitors i micròfons per poder treballar amb qualitat i a millorar l'espai artístic online, adaptant-lo a les noves necessitats.


 


Veure fitxa de la companyia.