NOVACADÈMIA

Serveis Formatius per a empreses i particulars


NOVACADÈMIA és un servei de formació i coaching per a particulars i per a empreses, orientat a desenvolupar i optimitzar les competències i habilitats de les persones en un entorn competitiu i molt dinamitzat.

NOVACADÈMIA és sinònim de innovació, orientació al mercat, desenvolupament personal, resultats i motivació. Aquests són els nostres principis i la nostra missió.

NOVACADÈMIA ofereix un servei diferenciat perquè treballa exclusivament amb professionals... [Llegir més]
formació anglès cambridge english empreses particulars reforç escolar formació bonificada ampa extraescolars idiomes languages certificació certificat classes a domicili formació in-company formació a mida
Horari

Horari Oficina: Dilluns a divendres de 09,30 a 13,30 i de 16 a 20 hrs // Horario formació: de 08,0

Sense imatges

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.