RAVIAL

Comerç a l'engròs de teixits


Establerta al 1949, RAVIAL,S.A. és una companyia amb una llarga tradició tèxtil, amb àmplies col·leccions de teixits clàssics i novetats de temporada primavera/ estiu i tardor/ hivern. Així mateix, contem amb una de les col·leccions més extenses del mercat en quant a teixits de Carnaval i Flamenc.

Assentada sobre 4 pilars, la nostra prioritat és buscar l'excel·lència en atenció al client, ajustant-nos a qualsevol demanda o petició de cada client. Així mateix, gràcies a la nostra col·lecció pròpia i la nostra capacitat de producció, podem oferir gran varietat de productes, mantenint la qualitat a preu competitiu.

Comptem amb uns 2.000.000 metres teixit d'estoc constant i més de 3.000 referències en pràcticament 2.500 metres quadrats. A més, comptem amb dues marques comercials més: FLAMENTEX, especialitzada en la venda de teixits flamencs i IMAGITEX, en teixits de dansa, carnestoltes i espectacle. D'igual forma, RAVIAL és distribuïdor oficial a Espanya dels productes POPPY.

Ofertes de productes i serveis

Sense publicacions

Catàlegs

Sense publicacions

Zona de tall Ravial, S.A.
Producció pròpia
Magatzem Ravial, S.A.
Magatzem Ravial, S.A.
Servei d'atenció al client

En tot moment, qualsevol empresa pot modificar les seves dades o donar-se de baixa del nostre Portal a través de Accés Usuari. Igualment, si tenen qualsevol dubte o volen comunicar-se amb nosaltres, ho poden fer mitjançant l’adreça info@rieradecaldes.com. L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes es reserva el dret de no acceptar aquelles activitats o registres que no s’ajustin a la intencionalitat d’aquest directori.