Rieusset instal·la més de 3.000 panells solars a la seva planta

La companyia, amb seu a Santa Perpètua de Mogoda, ha decidit col·locar una instal·lació fotovoltaica de 3.190 panells de 120Wp, amb l’objectiu de potenciar l’autoconsum a la seva planta.


Les plaques, que són de tecnologia de capa fina, han estat instal·lades i distribuïdes en diferents inclinacions, d’entre 8 i 27 graus. Això s’ha fet d’aquesta manera perseguint l’objectiu de què la instal·lació quedés integrada de manera perfecta en l’edifici, aconseguint, d’aquesta manera, no modificar el perfil o l’estructura d’aquest.


Amb la instal·lació, Rieusset podrà generar el 14,76% del consum elèctric que fa servir a la seva nau, el que representa uns 594,95 MWh/any i els ajudarà a reduir els excessos de potència, produint la seva pròpia energia en les hores de més consum. A més, gràcies a haver instal·lat els panells fotovoltaics Rieusset evitarà l’emissió de més de 180 tones de Co2 l’atmosfera cada any.


Rieusset centra la seva activitat en l’etiquetatge i embalatge flexible pels sectors de l’alimentació, les begudes, la higiene, el tabac i la farmàcia. Fa temps que estan treballant en la sostenibilitat de la companya entesa des dels tres eixos (medi ambient, social i econòmic) i han col·laborat amb Desenvolupament Local de Santa Perpètua per rebre assessorament. L’any 2020 van participar en el programa Via C i en 2021 han pres part del programa Task Force – Indústria 4.0, a més de rebre assessorament per la seva transició cap a una energia més sostenible.