Màrqueting digital
  • Màrqueting digital

  • Altres serveis

  • Caldes de Montbui

  • Oferta vàlida fins el 31 de de gener, 2030

Màrqueting digital

El trànsit orgànic d’un web acostuma a ser el més econòmic i el més qualificat, per optimitzar el posicionament cal dissenyar una estratègia sólida de SEO basada en l’optimització del codi i dels continguts. Tenim experts en cada una d’aquestes activitats que asseguren que el vostre web assoleix una òptima indexació als principals cercadors.


Internet, les xarxes socials, les Apps i el comerç electrònic evolucionen molt ràpidament i això provoca que moltes empreses necessitin una actualització ràpida i progressiva sobre màrqueting digital. Un dels nostres serveis més contractats és el desplaçament In-House de gent del nostre equip per reforçar el departament de màrqueting del vostre negoci.


Estem especialitzats en fer la producció digital de tots els suports d’una campanya online, des del típic banner fins al video corporatiu, passant per tot els tipus de formats. continguts, fotografies, chatbots per la generació de leads etc. Gestionem les campanyes i les compres dels mitjans online en funció del pressupost i dels objectius fixats pels nostres clients.

Documents adjunts

Sense documents


Ofertes relacionades
Serveis de Màrketing Digital: Estratègia, SEO, Publicitat i Xarxes Sociales.
Serveis de lideratge, assessoria i/o formació en digitalització de PYMES o emprenedors/es (conversió o complement de serveis off a on-line)
MARKETING DIGITAL | Manteniment de xarxes socials per a PIMES
Solucions empresarials (ERP)
Xarxes, comunicacions i manteniment informàtic
Disseny i desenvolupament de software a mida
MARKETING DIGITAL | Auditoria posicionament SEO
Manteniment servidor HP Proliant 9x5 NBD
Posicionament web i màrqueting online
FORMACIÓ EN ADOBE
Disseny i desenvolupament WEB
DISSENY WEB | Disseny i desenvolupament a mida