Màrqueting digital

El trànsit orgànic d’un web acostuma a ser el més econòmic i el més qualificat, per optimitzar el posicionament cal dissenyar una estratègia sólida de SEO basada en l’optimització del codi i dels continguts. Tenim experts en cada una d’aquestes activitats que asseguren que el vostre web assoleix una òptima indexació als principals cercadors.


Internet, les xarxes socials, les Apps i el comerç electrònic evolucionen molt ràpidament i això provoca que moltes empreses necessitin una actualització ràpida i progressiva sobre màrqueting digital. Un dels nostres serveis més contractats és el desplaçament In-House de gent del nostre equip per reforçar el departament de màrqueting del vostre negoci.


Estem especialitzats en fer la producció digital de tots els suports d’una campanya online, des del típic banner fins al video corporatiu, passant per tot els tipus de formats. continguts, fotografies, chatbots per la generació de leads etc. Gestionem les campanyes i les compres dels mitjans online en funció del pressupost i dels objectius fixats pels nostres clients.

Documents

Sense documents

Galeria d'imatges