FORMACIÓ EN ADOBE

Tots els nostres coneixements i experiència, ens doten d'una mirada multidisciplinar a l'hora de fer les nostres formacions.
Tenim grans resultats i per aconseguir-los, treballem estretament amb el nostre client per establir un mètode totalment personalitzat i fem nostres els seus objectius. D'aquesta manera podem començar a treballar per poder oferir-te la millor solució a l'hora d'assolir els objectius desitjats.


Som equip de professionals de diferents àrees, i ens adaptem totalment al teu ritme d'aprenentatge, tenim un mètode molt pràctic i variat que farà que aprenguis d'una manera amena.


Necessites formar-te en alguna de les nostres àrees? 


Crearem un pla de formació totalment adequat a tu i als teus objectius. Amb nosaltres aprendràs de manera dinàmica i natural. Avançaràs en el temari sense deixar de repassar les eines apreses anteriorment.


Estudiem cada formació de manera personalitzada, sabem que cada persona pot tenir un ritme diferent d’aprenentatge, un nivell i uns objectius i la nostra voluntat és que l’alumne aprengui.
     • Experiència Portem més de 10 anys en el món de la formació, tant en acadèmies com a particulars.     • Professionalitat Els nostres formadors són especialistes en les matèries que imparteixen.     • Personalització Adeqüem el programa de formació a l'edat, nivell i ritme d’aprenentatge dels nostres alumnes, per tal que tots assoleixin els objectius marcats amb el formador.


Veure perfil de l'empresa

Galeria d'imatges