Xarxes, comunicacions i manteniment informàtic

Entenem les necessitats del teu negoci i de les teves aplicacions informàtiques, n'estudiem el rendiment, escalabilitat, disponibilitat i seguretat, per tal de dissenyar una infraestructura informàtica correctament dimensionada que respongui a la lògica de les teves operacions.


Qualsevol infraestructura informàtica corre sobre una xarxa física o inalàmbrica. Estem especialitzats en dissenyar i desplegar xarxes de cablejat de coure o de fibra òptica, gestionem el Switching, instal·lem i configurem tots els aparells de Hardware necessaris: Racks, SAI's, Servidors, etc. També som especialistes en infraestructures Wireless i connexions punt a punt.


Ens adaptem a les necessitats de manteniment informàtic de diversos perfils de companyies. Des de la petita i mitjana empresa que necessita que liderem el manteniment integral de la seva infraestructura informàtica, fins a grans multinacionals on esdevenim un reforç del seu departament de IT, ja sigui realitzant tasques de consultoria, gestionant els seus sistemes informàtics o fent de 'Help Desk' dels usuaris.

Documents

Sense documents

Galeria d'imatges