Xarxes, comunicacions i manteniment informàtic
  • Xarxes, comunicacions i manteniment informàtic

  • Altres serveis

  • Caldes de Montbui

  • Oferta vàlida fins el 31 de de gener, 2030

Xarxes, comunicacions i manteniment informàtic

Entenem les necessitats del teu negoci i de les teves aplicacions informàtiques, n'estudiem el rendiment, escalabilitat, disponibilitat i seguretat, per tal de dissenyar una infraestructura informàtica correctament dimensionada que respongui a la lògica de les teves operacions.


Qualsevol infraestructura informàtica corre sobre una xarxa física o inalàmbrica. Estem especialitzats en dissenyar i desplegar xarxes de cablejat de coure o de fibra òptica, gestionem el Switching, instal·lem i configurem tots els aparells de Hardware necessaris: Racks, SAI's, Servidors, etc. També som especialistes en infraestructures Wireless i connexions punt a punt.


Ens adaptem a les necessitats de manteniment informàtic de diversos perfils de companyies. Des de la petita i mitjana empresa que necessita que liderem el manteniment integral de la seva infraestructura informàtica, fins a grans multinacionals on esdevenim un reforç del seu departament de IT, ja sigui realitzant tasques de consultoria, gestionant els seus sistemes informàtics o fent de 'Help Desk' dels usuaris.

Documents adjunts

Sense documents


Ofertes relacionades
FORMACIÓ EN ADOBE
E-COMMERCE | Creació de botigues online
Disseny i desenvolupament WEB
Disseny i desenvolupament Web
Serveis de lideratge, assessoria i/o formació en digitalització de PYMES o emprenedors/es (conversió o complement de serveis off a on-line)
Manteniment servidor HP Proliant 9x5 NBD
Posicionament web i màrqueting online
Solucions empresarials (ERP)
MARKETING DIGITAL | Manteniment de xarxes socials per a PIMES
MARKETING DIGITAL | Auditoria posicionament SEO
INSTALACIONES RED ESTRUCTURAL Y FIBRA ÓPTICA
Serveis de Màrketing Digital: Estratègia, SEO, Publicitat i Xarxes Sociales.